Få hjælp til skilsmissen. Skilsmisse er hårdt. For de fleste. Det er ikke kun dig, det er svært for. Det er også svært for din eksmand/ekskone – og selvfølgelig jeres barn/børn. Særligt sidstnævnte skal du have en stor opmærksomhed på. Det er nemlig temmelig ofte, at det netop er dem, der bliver gidsler i skilsmissen. Og hvorfor så det. Er det virkelig det, de voksne ønsker? NEJ – selvfølgelig ikke. Det er højst sandsynligt, det sidste de voksne ønsker.

Når du gennemlever en skilsmisse er du under pres. Nogen i mere udtalt grad end andre. Du skal til at skabe et nyt liv. Et nyt liv, som du enten selv har valgt – eller et nyt liv, som din eksmand/ekskone har valgt for dig. Det er klart, at der er forskel på om du er den, der er blevet forladt, eller den der har forladt. Uanset hvor du står – er der en sorg forbundet med skilsmissen. Også selvom du er glad og lettet og føler dig fri. Sorgen går på, at familien ikke bestod – børnene skal nu deles mellem dig og din eksmand/ekskone.

Når beslutningen er taget skal der helst sættes ind med det samme, så både du, din eks og sidst, og sidst, men absolut ikke mindst, jeres børn, kommer godt fra start i jeres nye familieopsætning – jeres nye liv, hver for sig.

Du kan få hjælp til skilsmissen hos mig.
Kontakt mig på tlf. +45 26 14 80 45 eller cath72@mail.dk
Se mere her.