Få hjælp til skilsmissen, parforholdet eller..

Hjælp til skilsmissen. Hjælp til parforholdet. Hjælp til utroskab. Hjælp til familielivet. Mange af mine klienter går hos mig fordi de har brug for hjælp til skilsmissen, parforholdet, familielivet, teenagerne eller de mindre børn. Nogen klienter går her fordi de gerne vil blive bedre til at kommunikere og dermed opnå gode, positive og konstruktive dialoger.

Måske går du i skilsmissetanker, måske er du lige blevet skilt eller måske er det flere år siden. De fleste oplever det at blive skilt, som en stor udfordring. Der er ofte mange følelser på spil.  Sorg, glæde, skam, tristhed og ensomhed er blot nogen af de følelser, der kan dukke op. Det kan være svært at vide, hvordan du skal tackle disse følelser og, hvordan du skal handle på dem på en konstruktiv og hensigtsmæssig måde.
Samtidig dukker en masse spørgsmål op, som kan være svære at svare på selv.
Hvad er rigtigt?
Hvad er forkert?
Hvad er bedst for børnene?
Hvad er bedst for dig?
Hvad er mest fair?

Jeg kan hjælpe dig med at tackle dine udfordringer, så du kommer videre på en god måde.

Hvad går terapi egentlig ud på?

Terapi er at arbejde med dig selv. Vende dit blik indad for at ændre nogle ting i dit liv fremadrettet, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.
De fleste oplever det at gå i terapi, som en god og givende proces.
Et terapiforløb er meget individuelt og varierer meget i forhold til, hvad du har brug for. Typisk vil et forløb strække sig over 8-10 gange.
Når du går i terapi hos mig tager jeg udgangspunkt i dig, i dit liv og det, der fylder hos dig. Det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om.
I mit terapilokale er der ingen fordomme og vores samtaler er 100% fortrolige og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Kontakt mig endelig for mere information eller en uforpligtende snak om din situationen. Send en mail, en sms eller ring på tlf. +45 26 14 80 45.

Du kan se mere om, hvad jeg tilbyder her.

Du kan kontakte mig på tlf. + 45 26 14 80 45 eller cath72@live.dk
Du kan følge mig på Facebook her.

Mange hilsner
Cathrine

Hjælp til skilsmissen
Hjælp til skilsmissen. Hjælp til den sammenbragte familie. Hjælp til parforholdet. Hjælp til teenageren.