Psykoterapeut og Stresscoach

Jeg hedder Cathrine Lönborg Andersen og er uddannet pskyoterapeut fra EFT-instituttet og stresscoach hos Bjarne Toftegård.
Som EFT-terapeut tager jeg udgangspunkt i dig, dit liv og det, der fylder hos dig.
Terapien er selvfølgelig fortrolig og jeg er underlagt tavshedspligt.
Jeg blev certificeret EFT-terapeut fra EFT-Instituttet i København i 2014.

Jeg bor i Charlottenlund med min sammenbragte familie, bestående af min mand og vores til sammen 5 børn. Vi har begge 2 piger fra vores tidligere ægteskab, og sammen har vi en dreng på 9 år. Mine piger er 16 og 20, min mands piger er 19 og 23.
Jeg har 1 lillesøster og 4 ældre halvsøskende. Min familie betyder meget for mig, og jeg er lykkelig for, at jeg er vokset op i en stor familie, som jeg har meget glæde af i dag.
Min far mistede jeg i 2001, da jeg var 29 år og min mor mistede jeg i 2014, da jeg var 42.
Jeg har prøvet lidt af hvert i mit liv. Jeg er heldigvis vokset op i en familie med masser af kærlighed. Jeg er også vokset op med en far, der var alkoholiker og en mor, der var depressiv. Mine forældre blev skilt, da jeg var knapt 12 år gammel og jeg boede efterfølgende hos min mor sammen med min fire år yngre søster. Min far boede rundt om hjørnet så vi kunne se ham så ofte, vi ville.

I 2002 fik min ekskæreste og jeg vores første datter og i 2006 vores anden datter. Pigernes far og jeg var sammen i 12 år, og gik fra hinanden, da vores piger var henholdsvis 4 år og 3 måneder gamle.
Vi mistede alle den kernefamilie, vi havde lavet, allerede da pigerne var ret små. Der var selvfølgelig en stor sorg forbundet hermed, og samarbejdet efterfølgende var ikke helt nemt.

I dag er vi heldigvis begge videre med nye ægtefæller og flere børn.
Vi holder vores fælles pigers fødselsdage sammen, og har også holdt begge pigernes konfirmationer sammen. Samarbejdet er godt, og alle børnene har det godt sammen. Det er, for mig, en stor gave at kunne give sine piger, at vi kan holde fødselsdage osv. sammen med deres far og han familie. At de ikke skal holde 2 konfirmationer og flere fødselsdage. Jeg ved, at vores piger også er rigtig glade for, at det kan lade sig gøre.

Svigt, tab, sorg og glæde. Fire vigtige følelser i mit liv. I dag er det den sidste følelse, nemlig glæde, der fylder mest i mit liv. Og det er jeg både lykkelig og taknemmelig for.

Book tid her.