Psykoterapeut og Stresscoach

Jeg hedder Cathrine Lönborg Andersen og er 50 år. Jeg er uddannet psykoterapeut fra EFT-instituttet i København og stresscoach hos Bjarne Toftegård.
Som EFT-terapeut tager jeg udgangspunkt i dig, dit liv, det der fylder hos dig og det du har brug for.
Terapien er selvfølgelig fortrolig og jeg er underlagt tavshedspligt.
Jeg blev certificeret EFT-terapeut fra EFT-Instituttet i København i 2014.

Jeg bor i Charlottenlund med min sammenbragte familie, bestående af min mand og vores til sammen 5 børn. Vi har begge 2 piger fra vores tidligere ægteskab, og sammen har vi en dreng på 8 år. Mine piger er 15 og 19, min mands piger er 18 og 23.
Jeg har 1 lillesøster og 4 ældre halvsøskende. Min familie betyder meget for mig, og jeg er lykkelig for, at jeg er vokset op i en stor familie, som jeg har meget glæde af i dag. Min far mistede jeg i 2001, da jeg var 29 år og min mor mistede jeg i 2014, da jeg var 42.
Jeg har prøvet lidt af hvert i mit liv. Jeg er vokset op i en familie med alkohol, depression og mine forældres skilsmisse da jeg var knapt 12 år gammel. Jeg har mistet den kernefamilie, jeg havde lavet, allerede da mine piger var ret små. Svigt, tab, sorg og glæde. Fire vigtige følelser i mit liv. I dag er det den sidste følelse, nemlig glæde, der fylder mest i mit liv. Og det er jeg både lykkelig og taknemmelig for.

Se mere og book tid her.