rådgivning

Når du har et problem eller en udfordring i dit liv, som du har svært ved at løse alene er kan rådgivning være en god hjælp. Det er typisk nogle her og nu problemer. Det kan fx være, du er i tvivl om, hvordan du griber en bestemt situation an med dit barn eller din eksmand. Det kan også være du synes, det er svært at finde ud af, hvordan du håndterer dit teenagebarn eller en kollega. I sådanne situationer kan det være godt med en samtale og lidt rådgivning. 

terapi

Terapi er at arbejde med dig selv. Vende dit blik indad for at ændre nogle ting i dit liv fremadrettet.
De fleste oplever det at gå i terapi, som en god og givende proces.
Et terapiforløb er meget individuelt og varierer meget i forhold til, hvad du har brug for. Typisk vil et forløb strække sig over 6-10 gange.
Jeg er uddannet EFT-terapeut (Emotionsfokuseret terapeut), og når du går i terapi hos mig tager jeg udgangspunkt i dig, i dit liv, dine følelser og det, der fylder hos dig. Det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om. Du kan tale om alt, hvad du vil – også alt det, du ikke kan tale med din mand eller kone om eller med dine veninder.
Der kan være mange årsager til, at man vælger at gå i terapi. Nogen kommer fordi de er havnet i en sorg, der kan være udløst af fx skilsmisse eller et dødsfald. Andre kommer fordi de føler sig triste, ensomme eller utilstrækkelige. Nogen kommer fordi de er i tvivl om, det liv, de lever er det rigtige. Får de nok ud af det. Er de det rigtige sted, og er de det på den rigtige måde. Det kan også være et ønske om at blive bedre til at mærke sig selv og sine grænser og lære at sige fra.
Årsagerne kan være mange – og der er ingen rigtige eller forkerte. 

I mit terapilokale er der ingen fordomme og vores samtaler er 100% fortrolige og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.
Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information eller en uforpligtende snak om din situationen. Send en mail, en sms eller ring på tlf. +45 26 14 80 45.